fitflop danmark

chongqing safari park
i dag er min far og mor og bedstemor, bror og min tante går til chongqing safari park.i morgen tidlig, far sagde til mig: “gå til chongqing er væk i to timer.”jeg er overrasket over, at sige: “hvad vil i to timer.”på motorvejen, jeg spurgte: “, ikke?hvordan har du?der er et par kilometer “?da vi kom ind i zoo vil kun ved lange køer, så vi i døren i næsten to timer, vi er en familie at du ikke tid til at spise.mens vi og irriterende, når kom til vores bil dannelse, så jeg begyndte at spændt, men jeg er lidt bange, fordi min mor sagde til mig: “vi skal stoppe fra tigre, løver og ulve ved”.sagde bedstemor fulgte også bange.endelig til os i haven, vi først kom til australien i junglen, her er dejligt kænguru, der aldrig har hørt om ømu ‘en, der er den største fugl i verden, struds.så kom vi til et kongerige, der er så ulven, stærk og vild tiger, stor løve og dejlig bjørn

fitflops støvler, det forenede kongerige

og den brune bjørn (legendariske 熊外婆).så gik vi til eurasien. her kan vi se en hjort, sorte og hvide zebra og giraffer osv. jeg ser en giraf har råbte: “jeg vil se giraffen.og han tog bror til giraf foran købte filialer i publikum til at fodre giraffer, giraffer spise blade. så sød, lidt som, hvis vi hilser honnør!i – område, vi ser alle former for fugle er meget smuk, se.en smuk påfugl. peacock er åbnet, det er virkelig en stor fan af farve med guld, meget smukt.endelig er vi så vidunderlige sea lions til kamp, de er i vand i et stykke tid. et hoved, det er meget interessant, ikke tiltrække publikum bifald og bifald.som en familie, vi modvilligt gik chongqing safari park, det her lad mig

fitflops 18.00

en øjenåbner, glad!i dette papir, link: http:///zuowen/miaoxiedongwudezuowen/16340220577943231018.htm side mere spændende 12345 næste side chongqing safari park

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *