fitflop danmark

skovens dyr sammensætning (2)
skovens dyr sammensætning (1) en dag med elefant svigerfar siger pippi. & ldquo; min evne til at være stor, jeg kan bære et stort træ.rdquo; skaller og sagde: “kan jeg klatre op ad et træ og træ.rdquo; de kappedes sagde: & ldquo;, mine evner, og jeg er så store.rdquo;
– svigerfar og abe de kom egern, så er døren, sagde: “, kiki, skynd dig, vi er nødt til at finde din vurdering.rdquo; så hurtigt sprang ned fra træet.qiqi siger: “vil du have mig til hvad.?rdquo; elefant svigerfar og pippi, sagde: “vi vil, end at og rdquo;, pipi peger på den front træ sagde:”, der først plukke æbler på træet, viser, at der er så store.rdquo; elefant svigerfar og pipi først kom til floden, pipi sagde: & ldquo; vandet i floden er for dybt, og jeg kan ikke svømme, hvordan kan det gøre?rdquo; elefanten siger: “, lad mig bære dig.rdquo; skaller og kravlede ind i elefant svigerfar er tilbage, som elefanten hjælp over floden.da de kom til det træ, elefanten kiggede op og så højt oppe i træerne utålmodigt siger æble

passer flops Irland

“, du kan ikke, hvordan?rdquo; skaller og sagde: “okay. jeg kan klatre i træer, lad mig til at plukke æbler.rdquo; 皮皮拿 æbler og elefant: tilbage til kiki side siger, at vi har æbler, kan lade os vide, at!qiqi siger: “; i to evne er stor, elefant, bedstefar kan krydse floden, pipi kan klatre i træer, så i to færdigheder er så stor som en.rdquo;
de har lyttet så det giver mening, er de alle har deres fordele og ulemper, i livet, vi bør lære af og hjælpe hinanden.
jiangsu hongze county, huai ‘an, qinghe district eksperimentelle skole 3. klasse: 吕玥龙 skoven dyr sammensætning (2)
vinter, forår igen, skoven dyr ud.
nogle af dem er i græsset op. nogle i kilden til at drikke, der synger i træerne, og blomsterne i haven.alle smiler fra øre til øre.lærke siger alle: “i dag skal vi åbne en sang, vil gøre.rdquo;
alle i et stykke tid, en stemme sagde: “qi, godt!rdquo; – hurtigt tog en enkelt scene er bygget.så det tog mikrofonen: “; skov er vores hjem, vi skal plante flere træer, så vi kan leve og arbejde i fred og tilfredshed.rdquo;
færdig, det sagde: “, så du piroler synge en dyr derhjemme.rdquo; hun er iført en gul kjole, tage mikrofon, til at synge.hendes stemme er meget tiltrækkende, og grove og fine.alle bifald.
så &helli

singapore online shopping

p. … alle sang, sang er forbi, og dyrene hjem og i seng.lille kanin sover, når det er konstateret, at stemmer udenfor, var direkte til reden i øvelse.
den næste morgen, de stod op, når fandt mange træer, små kaniner fik at vide, vi fortæller om i går aftes lyd.
dyr har vandet træer og træer var vokset op.artikel adresse: http:///zuowen/miaoxiedongwudezuowen/151121163057643756073.htm side mere spændende 12345 næste side skoven dyr sammensætning (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *