fitflop sandaler udsalg

beskyttelse af miljøet, dyr og ansvar
engang for længe siden, i et kongerige, skov, himlen skyfri, four seasons, overalt er fuld af frisk luft.jorden er store skove, træer og blomster, glad vækst.dyr kan være lykkelig, lille abe i skyggen og jage, uartige fugle i filialer, og at fange reder, undertiden synger sang, og begynder at flyve, det er en livlig scene!
og nu, krystalklart strøm væk, overalt er fisk er lig.dyr er også undgået floden nu berømte panda. pludselig fandt, at bredden af hoved har en metal rør er emissioner af stærk

fitflops canada

spildevand, så denne smukke artikel klart floden knust, er, at disse dyr savner og trist 呀!så dyrene er fast besluttet på at arbejde sammen for at beskytte deres hjem, ikke at lade “igen, således at ødelægge vores hjem.
vi spekulerede på, hvem der gør ondt “, ødelægge vores hjem, alle dyr nationale var nødt til at træffe foranstaltninger, efter det forfærdelige destroyere, vandaler i vores vrede endelig dukkede op, og det er deres onde forårsager, forårsager menneskelige.disse mennesker var i skoven fælder træer i stort antal og strøelse, og for deres egne interesser og alvorlige skader på den økologiske balance, så store mængder af jord og vand, tab, og har forårsaget forfærdelige naturkatastrofer forårsager forårsager.

flitflop

og oversvømmelser, her over.
dyrene er øverste embedsmand, som menneskeheden har udført et besøg, aktiviteter, dyr, kræver, at et menneske, er enige om, ikke ødelægge miljøet, fældning af træer, og dyrene.menneskeheden er ubehøvlet, mener, at det bør være, og være glad i traktaten er underskrevet.og dyrene var en god ven, alle er afhængige af.
fra nu af, dyr og lykkeligt liv i dette smukke land, ikke længere har nogen slå omkring deres drømme.
guangdong shenzhen longgang district – klasse: repræsenteret ved dette link: http:///zuowen/miaoxiedongwudezuowen/1511191550542042043555.htm side mere spændende 12345 næste side, beskyttelse af miljøet, dyr og ansvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *