fitflop sko udsalg

shanghai vilde dyr i zoo.
ching ming – festivalen, som tilbeder forfædre, ferie, er også på en god dag.er det ikke, grav den dag, den næste dag, far vil tage mig til shanghai dyrepark udflugt udflugt.shanghai vilde dyr i zoo er fra shanghai kommunale folks regering og kina nationale skovbrug bureau samarbejde i opbygningen af kina er den første nationale vilde dyr i zoo, er nationale 5a turistattraktion, siges at have rundt omkring i verden samles i repræsentative dyr og sjældne dyr.var glad for, at i morgen klokken ni, og vi gik til bestemmelsesstedet.i zoo, wow, en række dyr er velkommen til vores ankomst.en alpaka, elefanter, zebraer, lille abe.mange turister rundt om de billeder, børnene er spændt til at skrige.shanghai vilde dyr park er opdelt i et område og – område, vi har foretaget en rejse i bil & ldquo; asien og rdquo; og & ldquo; afrika og rdquo; rejse.på bussen, jeg så en gruppe

fitflop australia

gruppe af gnuer, zebraer, giraffer, næsehorn.og de spiser afslappet eller lazily i solen.vores ankomst, ikke forstyrre dem.det mest spændende, er naturligvis gennem bæst område.i et område, vi så en leopard, bjørn, løve, tiger og så videre.de var slet ikke bange for mennesker, og på vores gamle bil.det er interessant, at vi har bil passagerer med kød, ikke stoppe med at kaste bjørne og løver.en løve, ikke spise, kan være spændt.det pludselig pludselig stod op, tog hans pote på bilen, agape, folk var forbløffet.det er virkelig sjovt.at spille et område, vi gå i zoologisk have besøg og se cirkus og henrivende sea lion show, og så videre.den varme solskin, en let brise ledsaget af blomster, der er en sød lille dyr, det er alt.god tid er kort.meget hurtigt, i aften faldt, vi er nødt til at komme hjem.farvel, smukke dyr.farvel, smukke dyr i zoo.jeg håber, at alle kan lide dyr,

fitflops uk grossister

beskyttelse af dyr, lad menneske og natur harmonisk sammen.sjette klasse: 陈晓曦 denne adresse: http:///zuowen/miaoxiedongwudezuowen/1511201530596708968072.htm side mere spændende 12345 næste side shanghai vilde dyr i zoo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *