fitflop udsalg

at læse “dyr ekspedition” følelse
folk siger alle: “, dyr er venner af mennesker.rdquo; men med tiden udvikling, menneskelige ressourcer, er jorden ar, dyr, også mistet sin skønhed, fordi de bor miljø bliver ødelagt, og er nødt til at gå.
i sommer ferie, jeg læste en berømt engelsk forfatter colin · dan skrev en roman dyr ekspedition “, er jeg for dyr overlevelse, miljø, havde en dybere forståelse.
i metode, symplectic, skov, vilde dyr vil blive ramt af ødelæggelse af den menneskelige race.er vi ikke, da de var væk i et år, tudse tilbage, det sagde, at det fandt et navn & ldquo; hvide hjort park og rdquo; sted, er et naturreservat, hvor vilde dyr vil blive beskyttet, ikke er blevet truet.så dyr i fox kaptajn fører ud.ekspedition er fuld af vanskeligheder og farer, de selv står over for truslen om død … … gensidig kærlighed, at utallige vanskeligheder, dyrene kommer naturreservat, følelsesmæssige mellem dem også har ændret sig markant, lære tolerance, mod og solidaritet.
dyr længes efter frihed, og naturen.huske, før har haft et egern.jeg lagde det i et bur, hver dag, giv det foder, mad, og det er ikke glad, altid mod bygningen, skoven se med øjne, der var fuld af skoven og længes efter kærlighed.der er det hjem, jeg kan se det hjerte, hjerte var fyldt med medfølelse, så jeg lagde det tilbage i skoven, så en livlig udseende, jeg grinede også.
jorden er vores hjem, men dyrene hjem, er vi ikke i stand til at ødelægge deres miljø.lad os arbejde sammen for at beskytte miljøet, kærlighed, dyr, lad dem aldrig som “dyr ekspedition” dyr, som er tvunget til at flygte.sjette klasse: 倪雨骐 dette link: http:///zuowen/mi

fitflop glad gogh

aoxiedongwudezuowen/

fitflops slippers

1511202130286028677936.htm side mere spændende 12345 næste side at læse “dyr ekspedition” følelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *